Termeni de folosire

 1. Accesand acest site si orice link/fisier care apare in interiorul sau, confirmati ca ati citit, inteles si acceptat termenii si conditiile de utilizare ale acestui site. Acesti termeni de folosire pot fi modificati fara o notificare prealabila. Este datoria dvs. sa ii verificati periodic si daca nu sunteti de acord sa va retrageti de pe acest site. Prezenta dvs. pe site reprezenta acordul si dorinta dvs. de a respecta acesti termeni de folosire, precum si indicatiile Administratorilor / Proprietarului siteului. CartiAudio.eu nu este angajatorul utilizatorilor care au conturi / profile pe acest site. CartiAudio.eu nu poate fi facut in nici un mod responsabil pentru orice prejudiu care poate aparea prin utilizarea acestui site. Este datoria dvs. in calitate de utilizatori ai acestui site sa va protejati,si sa respectati Administratorii si Proprietarul siteului. Acesti termeni de folosire au valoare de contract intre parti.

 2. CartiAudio.eu isi rezerva dreptul, asemeni oricarui site privat, de a-si selecta utilizatorii. Termenii de utilizare ai sitelui NU sunt negociabili. Orice utilizator poate fi exclus din siteul nostru si in aceasta situatie NU vor mai avea dreptul de a mai accesa acest site si nu se vor returna sumele platite.

 3. Cine suntem?
  Carti Audio.eu este un proiect inceput timid in urma cu mai bine de un deceniu de SC. CioceaSoft S.R.L. , CUI : RO14846612 , J40/8296/2002, cu sediul in Blv Obregia, Nr 23, Sector 4, Bucuresti, Romania; in care ne-am propus, inca de la inceput, sa fim alaturi de cei care nu au timp sa citeasca o carte in format fizic, au nevoie urgenta de o anumita carte pe care nu o gasesc sau vor sa asculte in confortul casei lor. CartiAudio.eu reprezinta solutia perfecta pentru a te relaxa ascultand cartile scrise de autorii tai preferati acasa, la birou cand ai o zi mai dificila, sa faci fata stresului cotidian si a traficului infernal.

 4. Ce oferim?
  CartiAudio.eu va ofera poezii, poeme, nuvele, povestiri, romane scurte, romane lungi, serii celebre de capa si spada. Toate inregistrarile CartiAudio.eu sunt din domeniul public si cu respectarea legislatiei in vigoare.
  Cartile Audio sunt gratuite sau contra cost, citite integral sau in curs de inregistrare de naratorii voluntari care aloca timp pretios si pun suflet in acest proiect! La fiecare inregistrare publicata pe aceasta platforma ai un mesaj de informare si toate informatiile necesare.
  Tot ce trebuie sa faci este sa te asezi cat mai confortabil, sa dai un singur click si sa pornesti in aventura!

 5. Cum ne poti sustine?
  Vestea buna este ca si tu ne poti sustine. Da, tu, ascultatorul care ne esti alaturi de ceva timp si care te-ai obisnuit cu carti audio de calitate, inregistrate cu pasiune si citite spre bucuria ta.
  CartiAudio.eu poate deveni cel mai bun prieten al tau si de aceea avem nevoie de sustinerea ta! Vorbeste-le prietenii tai despre site-ul www.CartiAudio.eu/, recomanda-ne pe retelele sociale, da-ne like, subscribe, follow pe youtube (canalul se numeste Carti Audio) sau prin donatiile primite sau abonamentele pe care le oferim celor care au posibilitatea sa se aboneze si sa ne sustina pentru a inregistra noi si noi carti audio.

 6. Abonamente CartiAudio.eu Titlurile care fac obiectul acestor abonamente sunt clasice, nu te astepta sa gasesti titluri abia iesite in librarii pe care sa le inregistram pentru tine. Nu detinem drepturi de autor pentru acele titluri si nu avem nici posibilitatea de a le plati. Noi inregistram doar opere din domeniul public, opere pentru care nu se mai platesc drepturi de autor, opere scrise de autori care au murit de mai mult de 70 de ani. CartiAudio.eu pune la dispozitia ascultatorilor nostri trei nivele de abonare:
  Nivel 1) Nuvele si povestiri:
  Nuvelele si povestirile publicate in aceasta sectiune sunt sub forma de inregistrare mp3, sunt inregistrari citite pana in saptezeci de pagini, nu contin muzica obositoare de fundal si chiar vei simti ca naratorul este langa tine si-ti citeste la ureche.
  Cum suntem in continua schimbare si ne dorim sa fii multumit vom aprecia si tine cont de sugestiile primite de la tine de nuvele si povestiri pe care iti doresti sa le asculti!
  Nivel 2) Romane scurte:
  Romanele scurte contin inregistrari pana in doua sute de pagini, citite in format mp3, si poti asculta cu succes un roman scurt intr-o zi. Titlurile sunt dintre cele mai diverse: de la aventura la dragoste, dezamagiri si povesti captivante de viata.
  Vestea buna este ca ai acces si la sectiunea Nuvele si povestiri fara a mai fi nevoie sa platesti un abonament suplimentar.
  Nivel 3) Romane lungi:
  Romanele lungi sunt inregistrari ce depasesc trei sau patru de pagini, sunt romane clasice sau chiar colectii ce cuprind mai multe romane lungi si ne dorim sa investim cat mai mult timp in inregistrarea acestor carti audio.
  Te-ai abonat la romanele lungi? Ai acces la toate inregistrarile cuprinse in sectiunile Nuvele si povestiri, Romane scurte si Romane lungi si asculti, in premiera, si romanele in lucru.
  Pentru a avea in continuare acces nelimitat dupa expirarea termenului pentru care ai cumparat abonament, nu uita sa ti-l reinnoiesti pentru a fi la curent cu cele mai noi carti audio inregistrate.
  Scapa de grija reinnoirii abonamentului! Iti propunem o solutie eficienta si economica: te abonezi, in avans, pe mai multe luni si pretul abonamentului tau scade. Nu-i asa ca aceasta veste buna te bucura?

 7. Drepturi si obligatii ascultatori/abonati CartiAudio.eu
  a) Drepturi ascultatori/abonati
  CartiAudio.eu isi propune sa aiba cat mai multi ascultatori si abonati de aceea iti multumim pentru ca ne recomanzi prietenilor tai si ne esti ascultator fidel.
  Ne dorim ca in continuare sa asculti aceste inregistrari si sa te bucuri de ele si chiar sa le reasculti atunci cand ti se face dor de o anumita inregistrare sau de un narator a carui voce ti-a ramas in minte.
  Ai dreptul sa fii informat si te vom tine la curent cu cele mai noi inregistrari publicate pe site-ul www.CartiAudio.eu/
  b) Obligatii ascultatori/abonati CartiAudio.eu
  Inregistrarile CartiAudio.eu nu vor fi repostate, reeditate, revandute prelucrate si/sau folosite in niciun scop comercial.
  Aveti obligatia sa nu modificati, in niciun fel, fisierele incarcate pe site-ul CartiAudio.eu
  Abonamentul va fi folosit doar de persoana care a platit pentru acest abonament si exclusiv pentru scopul creat: ascultarea acestor carti audio in scop personal.
  Nu este permisa instrainarea si/sau refolosirea de catre alte persoane a abonamentului. Orice tentativa de fraudare duce la anularea abonamentului, a accesului la cartile audio in functie de abonamentul platit si la imposibilitatea restituirii pretului platit pentru abonament.
  Foloseste aceste carti audio doar pentru tine, pentru a-ti imbogati cunostintele literare si pentru propria auditie iar nu pentru a le reposta pe alte site-uri, platforme sau canale de youtube pretinzand ca-ti apartin si ca ai drepturi asupra acestor inregistrari. Fii responsabil si nu-ti crea probleme legale dintr-o prostie!
  Dorim sa-ti aducem la cunostinta ca copierea, repostarea, multiplicarea, vanzarea, inchirierea si/sau difuzarea publica a acestei inregistrari, fara acordul scris al CartiAudio.eu, constituie infractiune si se pedepseste conform legilor in vigoare!

 8. Discuri audio
  Doresti sa-i faci cadou unei persoane dragi un abonament CartiAudio.eu? Nimic mai simplu! Contacteaza-ne in privat si ne vom face complici la aceasta frumoasa si intelectuala surpriza.
  Te-ai gandit ca un cd sau un dvd personalizat e cea mai buna idee pentru un cadou ce rezista in timp? Te vom ajuta sa-ti surprinzi cat mai frumos persoana draga printr-un cd/dvs personalizat cu inregistrarile CartiAudio.eu care-i fac placere si chiar un mesaj venit din partea ta!

 9. Unde ne gasesti?
  Ai nelamuriri, intrebari sau intampini probleme?
  Acceseaza sectiunea Contact din prima pagina si ne poti contacta prin mesaj sau prin whatsapp.
  Daca nu suntem online in momentul in care ne-ai scris, te rugam sa ne lasi un mesaj offline si sa ai putina rabdare si-ti vom raspunde de indata ce vom intra online.
  In acest timp, suntem ocupati cu o noua inregistrare pe care o citim cu daruire si implicare, care necesita timp si energie, de aceea contam pe intelegerea ta !

Abonamente, preturi, anularea abonamentului

La inscrierea pe siteul nostru veti fi in Nivelul 0 si veti avea acces gratuit si nelimitat la toate operele din Nivelul 0 (peste 380 carti audio)

Pentru accesarea oricaruia dintre Nivelele 1,2 sau 3 este nevoie sa platiti un abonament. Abonamentul se poate plati pe 1, 3, 6 sau 12 luni pentru nivelul dorit. Abonamentele expira automat la terminarea perioadei, nu se prelungesc automat. Daca doriti prelungirea unui abonament trebuie sa platiti din nou pentru nivelul dorit si perioada dorita. Preturile sunt cele din tabelul de mai jos :

Odata platit abonamentul pentru un anumit nivel (1,2 sau 3) si pentru o anumita perioada (1, 3, 6 sau 12 luni) este valabil pentru intreaga perioada si nu se poate rambursa. Daca totusi doriti sa anulati abonamentul inainte de terminarea termenului, va rugam sa ne contactati

Politica de confidentialitate

SC CioceaSoft SRL (in continuare "NOI") este dedicata in protectia confidentialitatii datelor dvs. NOI colectam doar datele strict necesare pentru functionarea sistemului nostru pentru dvs. NOI nu furnizam datele dvs personale absolut nimanui, cu exceptia solicitarilor primite de la autoritatile statului (Politie, SRI, etc).

Toate informatiile sunt procesate in concordanta cu GDPR 2016/679. NOI nu procesam si nu folosim datele personale ale DVS decat in vederea functionarii serviciului nostru Abonat CartiAudio.eu, pentru accesul pe site, sau pentru a va ajuta sa va resetati parola prin email in cazul in care ati pierdut-o.

Paylike functioneaza ca un controlor de date in relatie cu informatiile de plata, verificati politica lor de confidentialitate pentru mai multe informatii.